Μόνιμο Μακιγιάζ-Τattoo

Επισκεφθείτε το Ιrini Nails by Brasil για μόνιμο μακιγιάζ tattoo! H συγκεκριμένη μέθοδος εφαρμόζεται στα φρύδια, τα χείλη αλλά και τα βλέφαρα. Αν τα φρύδια σας είναι αραιά, δίνουμε το κατάλληλο σχήμα και στη συνέχεια τα «γεμίζουμε» με μόνιμη. Με τον τρόπο αυτό βελτιώνεται το περίγραμμα του προσώπου και τα μάτια σας δείχνουν μεγαλύτερα.
Στα βλέφαρα το μόνιμο tattoo μακιγιάζ εφαρμόζεται με τη γραμμή του αϊλάινερ και σας κάνει να δείχνετε πάντα περιποιημένη χωρίς να χρειάζεται να βαφτείτε. Το ίδιο και στα χείλη με το μόνιμο περίγραμμα το οποίο διορθώνει το σχήμα των χειλιών και τα κάνει να δείχνουν σαρκώδη. Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε τα εισάγουμε από τη Βραζιλία, είναι απόλυτα ασφαλή για το δέρμα και διαρκούν από τρία έως και δέκα χρόνια. Και για όσες λατρεύουν τον όγκο και το έντονο μαύρο χρώμα στις βλεφαρίδες, εφαρμόζουμε περμανάντ βλεφαρίδων που διαρκεί έως και τρεις μήνες και απογειώνει το βλέμμα χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε μάσκαρα.

Στο studio Ιrini Nails by Brasil κάνουμε επίσης tattoo με χένα καθώς και piercing στη μύτη και τα αυτιά για τα πιο trendy και μοντέρνα κορίτσια!